OM OS

For Berg's Vinduespolering og Rengøring er kvalitet nøgleordet gennem hele organisationen.

Vi har gennem 34 år specialiseret os i at levere en høj kvalitet i serviceydelser indenfor rengøring og vinduespolering til kvalitetsbevidste kunder.
For os er kvalitet også indbefattet i den service, fleksibilitet og imødekommenhed, som vores medarbejdere yder overfor vores kunder.

Her er forståelse for kundens forretning og behov, professionalisme, planlægning, teknologi og styrings begreber, som vi med fulde kan leve op til.

Vore servicemedarbejdere har flere års erfaring og bliver løbende udviklet og dygtiggjort for at stå klar til at yde den bedst mulige service overfor vore mange trofaste kunder i hele regionen.

Vi stræber for at levere den bedste kvalitet af rengøring og vinduespolering.

Dette gøres via tætte relationer til vores kunder og vores medarbejdere, for i fællesskab at skabe en stor grad af kundetilfredshed og loyalitet.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Nogle af vores glade kunder

Lyngholm kloak Service

3 x Lyngholm – Navnet Lyngholm er hovednavnet for tre firmaer, der sammen udfører alle opgaver inden for kloakservice, kloakrenovering og TV-inspektion. Vi har over 30 års erfaring, noget af Danmarks bedste udstyr og landets bedste og hurtigste tilkaldevagt. Det gør vores tre firmaer til nogle af Danmarks bedste og mest pålidelige inden for branchen. Vi løser alle opgaver, der er relateret til kloak. Har du akut brug for hjælp, kan vores døgnvagt være der inden for en time!


http://lyngholm.dk/


Bredalsparken

Bredalsparken og Grenhusene er boligafdelinger under Hvidovre Almennyttige Boligselskab. Afdelingerne har fælles afdelingsbestyrelse og ejendomskontor. Bredalsparken og Grenhusene hører til Hvidovres mest eftertragtede boligafdelinger og har fået en grøn pris for deres meget smukke, velpassede, grønne områder.


https://bredalsparken.dk/